Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω το 4-3 σε βάρος του ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr : O πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πλέον προπονητής, Λουκάς Καραδήμος, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το φετινό πρωτάθλημα, τον «δικέφαλο» και το απίστευτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα(από 3-1,3-4). Αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς και στα προβλήματα που δημιουργούνται, στον Ενρίκε και στο κύπελλο που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω το 4-3 σε βάρος του ΠΑΟΚ

Όσα είπε ο Λουκάς Καραδήμος στον ArenaFM 89.4:

O Λουκάς Καραδήμος ήταν στον πάγκο του Ατρόμητου σαν βοηθός του Γιώργου Κορακάκη:

«Ξεκινήσαμε καλά, αργότερα δεν ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα, περίμενα να είχαμε μεγαλύτερη στήριξη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Το πρωτάθλημα τελείωσε;

«Μπορεί να κάνει την έκπληξη ο Πανιώνιος αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία την περασμένη βδομάδα, αλλά φάνηκε τελείως ανέτοιμος κόντρα στην ΑΕΚ. Η εικόνα του δεν ήταν καθόλου καλή, φάνηκε στο παιχνίδι μετά το 30'.

Φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει κάτι καλό, με τέτοιο Ολυμπιακό. Πλέον θα κυνηγήσει την δεύτερη θέση, να μπει στα πλέι οφ και τον βασικό του στόχο, που είναι το κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό άνετα, στο πρόσφατο τους παιχνίδι, χωρίς να κάνει και πολύ καλό ματς».

Ήσουν ο μόνος που δεν πανηγύρισε το 4-3 του Ατρομήτου μέσα στην Τούμπα:

«Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω, δεν θα ήταν σωστό, έχω περάσει τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα, θα ήταν έλλειψη σεβασμού».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς: «Πολύ άσχημα τα νέα και είναι πρόβλημα αυτό για τον ΠΑΟΚ. Εϊναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον είδα και με την ΑΕΚ όπου δεν τροφοδοτήθηκε. Έχει καλές κινήσεις, είναι καλός με την μπάλα και ενώ φαινόταν αργός, είναι γρήγορος».

Για τον Ενρίκε: «Έχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να παίξει και στις δυο πλευρές .Μ'αρέσει».

Για το κύπελλο που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τόσα χρόνια να πάρει τίτλο και είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα που υπάρχει αυτή η οικονομική δυνατότητα. Πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές από τώρα, για τις θέσεις που του λείπουνε.

Διαβάστε ακόμη...