Θέμα σε Πολωνία και Σερβία ο σοβαρός τραυματισμός του Πρίγιοβιτς!

Από sdna.gr : Τα νέα για τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ταξίδεψαν σε Πολωνία και Σερβία με τα ΜΜΕ να κάνουν εκτενή αναφορά στην ατυχία του επιθετικού του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Θέμα σε Πολωνία και Σερβία ο σοβαρός τραυματισμός του Πρίγιοβιτς!

O τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού. Πολωνοί και Σέρβοι, λόγω και της σχέσης που είχε με τις δύο αυτές χώρες ο Πριγιοβιτς, έκαναν αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, με τους Πολωνούς να μιλούν για... εφιάλτη.

«Εφιάλτης για τον άτυχο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς», αναφέρει η «sportowefakty.wp.pl», για να προσθέσει: «Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μπορεί να μιλάει για άτυχη στιγμή και εφιάλτη. Ο πρώην σταρ της Λέγκια Βαρσοβίας, που στο προηγούμενο διάστημα ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς, έσπασε την κλείδα και θα μείνει εκτός αγώνα το λιγότερο για ενάμιση μήνα».

Πάντως το θέμα του τραυματισμού του φιλοξενείται και σε πολλές ιστοσελίδες της Σερβίας, αφού ως γνωστόν ο Πρίγιοβιτς ήταν να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των "πλάβι".

Στην «sportskacentrala.com» τονίζεται πως... «ο Βλάνταν Ίβιτς χάνει έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή, που σε 10 αγώνες είχε σημειώσει 7 γκολ», ενώ η «mozzartsport.com» αναφέρει πως ο τραυματισμός του ήρθε τη στιγμή που η Ομοσπονδία περίμενε την απόφαση της ΦΙΦΑ για να κληθεί ο άσος του ΠΑΟΚ στην Εθνική Σερβίας: «Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σλάβολιουμπ Μούσλιν και η Ομοσπονδία εργάζονταν γύρω από την περίπτωση του Πρίγιοβιτς, περιμένοντας την οριστική απόφαση της ΦΙΦΑ για να τον καλέσουν στην εθνική ομάδα της Σερβίας».

Διαβάστε ακόμη...