Είναι για μεγαλύτερα πράγματα ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς και το ντεφορμάρισμα της ομάδας στο Metropolis 95.5 Την άποψη του ότι η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και ταλαιπωρημένη για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι η ομάδα είναι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να βρει και πάλι τη σταθερότητα της.
Πηγή: metrosport.gr
Είναι για μεγαλύτερα πράγματα ο ΠΑΟΚ

Επιπλέον, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υποστήριξε ότι θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα η απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόσκληση στην εκδήλωση: «Είναι μια εκδήλωση πολύ τιμητική, την δεχτήκαμε με χαρά. Είναι ιδιαίτερη τιμή και θα παραβρεθούμε με σεβασμό στις εκδηλώσεις και στο σύνδεσμο και στην παρέλαση. Θα δώσουμε το παρών σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πριν από χρόνια πάλι είχαμε πάει οι βετεράνοι σε κάποιους αγώνες. Εκεί ο ΠΑΟΚτσίδικος παλμός είναι πολύ μεγάλος και τα παιδιά αυτά ζουν ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ και είναι χαρά για εκείνους να δουν από κοντά την ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς: «Θα είναι πλήγμα γιατί έδειξε ότι μπορεί να δώσει πολλά. Από την πρώτη στιγμή είναι ένας δεινός σκόρερ και το χειρότερο είναι ότι ενώ προσπαθούσε να εγκλιματιστεί τραυματίστηκε. Θα είναι πλήγμα και για τον ίδιο και για την ομάδα. Θα είναι ότι χειρότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για την κοιλιά του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντεφορμάρισμα που δεν περίμενα. Η ομάδα πέρασε ένα μεγάλο διάστημα ντεφορματίσματος. Βρήκε τα πατήματα της, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως υποστήριζαν πολλοί, αλλά τώρα δεν έχει σταθερότητα και αποτελέσματα. Δείχνει να μην έχει βρει τα πατήματα του. Έχει χάσει τη σταθερότητα του ο ΠΑΟΚ.

Γενικότερα δεν πρέπει από δύο εμφανίσεις να βγάζουμε συμπεράσματα και να λέμε μεγάλα λόγια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει μια σταθερότητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Το είχε καταφέρει μέχρι κάποια στιγμή και τα μηνύματα που έστελνε η ομάδα ήταν ευχάριστα. Αυτό δεν το βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα περνά ένα ντεφορμάρισμα. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Πρέπει να βρει τα πατήματα του.

Πρέπει να πάει στον τελικό ο ΠΑΟΚ και να κατακτήσει και την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Έχει τη δυνατότητα και την ομάδα και εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Στο τέλος θα δούμε εάν είναι πετυχημένη η χρονιά. Ανεξάρτητα από το εάν κατακτήσει το Κύπελλο και το εάν βγει πρώτος στα πλέι οφ, η χρονιά ήταν ταλαιπωρημένη και δύσκολη και ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είναι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...