Ο… αγώνας του Σάιμπερτ

Από inpaok.com: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, ο αγώνας που καταβάλει ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, προκειμένου να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ο… αγώνας του Σάιμπερτ

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 25/2 (εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης), αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της εντατικής θεραπείας κι όχι της εγχείρισης.

Έτσι, απέφυγε το ενδεχόμενο να τεθεί νοκ-αουτ για τους επόμενες τέσσερις μήνες τουλάχιστον, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς για να υπολογιστεί επακριβώς η επιστροφή του στα παρκέ.

Όπως είχε διευκρινιστεί αρχικά, το διάστημα απουσίας για τον Σάιμπερτ, σε περίπτωση που επέλεγε να ακολουθήσει τη λυση της αυστηρής αγωγής, θα ήταν περίπου ενάμιση μήνας, ωστόσο η εξέλιξη της θεραπείας θα καθορίσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πάντως, με δεδομένο ότι η κανονική διάρκειας της Basket League ολοκληρώνεται στις 12/4 κι άρα τα play off θα αρχίσουν μετά το Πάσχα, είναι πολύ πιθανό ο Σάιμπερτ να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο κρίσιμο για τον Δικέφαλο φινάλε της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...