Σαββατοκύριακο με πολλές διακρίσεις για το ποδηλατικό τμήμα του ΠΑΟΚ

Το σαββατοκύριακο 11-12/3 το ποδηλατικό τμήμα συμμετείχε σε 4 αγώνες.
Πηγή: acpaok.gr
Σαββατοκύριακο με πολλές διακρίσεις για το ποδηλατικό τμήμα του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο οι αθλητές συμμετείχαν σε ατομική χρονομέτρηση δρόμου στη Λάρισα όπου η Τουρλή Δέσποινα και ο Σταματιάδης Πάρης κέρδισαν τους αγώνες στις κατηγορίες Μίνι μεγάλα κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία ο Πρασσάς Θοδωρής κατέλαβε την 5η θέση. Στην κατηγορία των εφήβων 4ος τερμάτισε ο Ντελόπουλος Κυριάκος.

Την Κυριακή οι αγώνες στην Λάρισα συνεχίστηκαν με αγώνα δρόμου αντοχής. Στις κατηγορίες των μίνι μεγάλων πάλι πρωταγωνιστές ήταν Οι Σταματιάδης Πάρης και Τουρλή Δέσποινα οι οποίοι κατέλαβαν τα 2 χρυσά μετάλλια αντίστοιχα. Στην κατηγορία των Παίδων την 6η θέση κατέλαβε ο Νικολαϊδης Νικόλαος και στην κατηγορία των εφήβων 4ος τερμάτισε ο Μερτζάνης Γιώργος.

Την ίδια μέρα η ομάδα συμμετείχε στην Έδεσσα σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας «Δρόμοι του κερασιού» με τον Μπούκα Κωνσταντίνο να τερματίζει 2ος στην κατηγορία Ανδρών και τον Μορφόπουλο Σπύρο στην 5η θέση κατηγορίας Μάστερς.
Τέλος η ομάδα μας συμμετείχε σε αγώνα δρόμου στην Τρίπολη με την κατηγορία Παμπαίδων όπου κατέλαβε την 2η θέση με τον Κατσίμπουρα Δημήτρη.

Διαβάστε ακόμη...