Η αλήθεια για Αραούχο

Από inpaok.gr: Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Μάμε Τιάμ που πλέον αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.gr
Η αλήθεια για Αραούχο

Το όνομα του Αργεντίνου επιθετικού συζητήθηκε ξανά από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της προεργασίας που έκαναν για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 24χρονος που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως στράικερ ήταν κάποια στιγμή ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Λας Πάλμας κρίθηκε ως μια περίπτωση που μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Άλλωστε η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο συζητούσε την παραχώρηση του μόνο ως δανεικό και όχι με αγορά, αφού θεωρεί πως το καλοκαίρι θα μπορέσει να τον πουλήσει ακριβά σε κάποια ομάδα της Ισπανίας ή της Κίνας.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν στη Μικράς Ασίας έμαθαν πως ο Αραούχο τιμωρήθηκε από τις ισπανικές αρχές με ποινή φυλάκιση εννέα μηνών!

Ο Αργεντίνος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να μπει το αυτοκίνητο του και να διανύσει αρκετά χιλιόμετρα για να μεταβεί στο σπίτι του.

Όμως, «έπεσε» σε έλεγχο της αστυνομίας όπου αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ. Έτσι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όταν όλα τα παραπάνω έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έσβησαν αμέσως τον Σέρχιο Αραούχο από τη μεταγραφική τους λίστα και επέλεξαν τη λύση των Πέδρο Ενρίκε και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν, καθώς τόσο ο Βλάνταν Ίβιτς, όσο και ο Λούμπος Μίχελ έκριναν πως είναι προτιμότερο να αποκτηθούν δύο παίκτες με αγορά παρά ποδοσφαιριστές που θα έρχονταν για έξι μήνες και θα έφευγαν αφήνοντας πάλι… τρύπα στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων»

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής του, από την στιγμή που θα είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Λας Πάλμας θα κόστιζε αφενός λιγότερα, αλλά ο Δικέφαλος θα τον έχανε το καλοκαίρι για τον λόγο που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν έχουν μετανιώσει που επέλεξαν τον Πρίγιοβιτς από τον Αραούχο, αφού ο Σέρβος στράικερ έχει μια πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα κάτι που το αποδεικνύουν και τα στατιστικά του, καθώς σε δέκα αγώνες έχει πετύχει επτά γκολ.

*Αφιερωμένο σε όσους βρήκαν ευκαιρία να χρεώσουν στον ΠΑΟΚ ότι έχασε έναν παίκτη που ουσιαστικά δεν ήθελε. Γιατί το κάνουν; Μα γιατί ο λόγος ύπαρξης τους είναι να «χτυπούν» όποτε έχουν την ευκαιρία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...