Να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ για τέτοια παιχνίδια…

Από arenafm.gr : Ο Παναγιώτης Κερμανίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ιδρυτής της ακαδημίας «μπέμπηδες», μίλησε στον ArenaFm 89.4 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τόνισε ότι η «Ένωση» έπαιξε πολύ σκληρά, ο διαιτητής το ανέχτηκε με αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να χάσουν πολλές μονομαχίες. Σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να προετοιμαστεί για τέτοια παιχνίδια, γιατί έρχονται τα πλέι οφ.
Πηγή: arenafm.gr
Να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ για τέτοια παιχνίδια…

Όσα είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης στον ArenaFM 89.4:

«Το παιχνίδι δεν βγήκε όπως το περιμέναμε όλοι, η ΑΕΚ έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη από μας. Όταν βγαίνεις από το αποδυτήρια και τρως γκολ, μάλλον δεν σε θέλει ή καλύτερα, ήθελε περισσότερο την ΑΕΚ. Στην συνέχεια προέκυψαν και άλλα προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία σίγουρα επηρεάσανε την απόδοση της ομάδας. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ σκληρά και δεν μας άφησε να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, έκανε πάρα πολλά φάουλ και ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι. Εκεί υστερήσαμε πολύ και χάσαμε πολλές μονομαχίες.

Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει στα πλέι οφ. Δεν θα περάσουμε καλά, πρέπει να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ για τέτοια παιχνίδια».

Αναφορικά με τον Βλάνταν Ίβιτς: «Καλά το πάει ο Ίβιτς, είναι μέσα στους στόχους του. Και αυτός μαθαίνει φέτος, πρώτη του χρονιά είναι στην πρώτη ομάδα. Μέσα από τα παιχνίδια μαθαίνει και πρέπει να τον εμπιστευτούμε. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη του, αλλά τα προτερήματα είναι περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...