Η… θολούρα έχει προϊστορία

Από paokrevolution.net : Το γκολ του Αραούχο στο 50ο δευτερόλεπτο στο προχθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ ήταν το πιο γρήγορο γκολ που έχει σημειωθεί στην ιστορία των αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων. Όμως δεν είναι και το μοναδικό που σημειώνεται στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.
Πηγή: paokrevolution.net
Η… θολούρα έχει προϊστορία

Η «θολούρα» και η έλλειψη συγκέντρωσης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ όταν παίζουν απέναντι στην ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχει προϊστορία. Σε έξι συνολικά αγώνες, εκ των οποίων οι πέντε με γηπεδούχο την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο καναβάτσο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις σε ένα από αυτά τα έξι παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν έχασε το ματς. Και αυτό ήταν στο μοναδικό εντός έδρας όταν το ματς τέλειωσε ισόπαλο με το αγγλικό 4-4. Στις άλλες πέντε αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και μάλιστα σε ένα από αυτό με συντριβή αφού η Ένωση κέρδισε με 6-2. Η «Μ» σας παρουσιάζει τους έξι αγώνες όπου η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.

1978-1979

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-2

Ο Θωμάς Μαύρος μετά το πρώτο σουτ από τον Δομάζο εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Φορτούλα και από κοντά ανοίγει το σκορ με το χρονόμετρο να δείχνει το 1' της αναμέτρησης

1989-1990

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-1

Ο Ντανιέλ Μπατίστα λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα στο ματς, θα πάρει τη μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ τη στείλει στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

1992-1993

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-1

Στην πρώτη επίσκεψη στην εστία του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Δημητριάδης βρίσκει το χώρο να κάνει το σουτ και το 1-0 είναι το σκορ λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού στον αγώνα.

1999-2000

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 4-4

Στην πρώτη φάση του αγώνα και μπροστά από τη θύρα 8, ο Νικολαϊδης ανατρέπεται από τον Μιχόπουλο. Ο Τσίριτς ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 0-1 στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης.

2001-2002

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 6-2

Η πιο βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Δικέφαλο του Νότου. Στο πρώτο λεπτό ο Τσάρτας εκτελεί το φάουλ και σκοράρει στην εφιαλτική βραδιά του ΠΑΟΚ.

2016-2017

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0

Το προχθεσινό γκολ του Αραούχο που τιμώρησε τον Ενρίκε και την άμυνα του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 50ο δευτερόλεπτο και είναι το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των αγώνων των δυο ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...