Το παρασκήνιο του φλερτ ΠΑΟΚ-Αραούχο δεν έχει… αλκοόλ

Από metrosport.gr : Για ποιο λόγο δεν προχώρησε ο Δικέφαλος στην απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
Πηγή: metrosport.gr
Το παρασκήνιο του φλερτ ΠΑΟΚ-Αραούχο δεν έχει… αλκοόλ

Στα μέσα Ιανουαρίου η «Μ» είχε αποκαλύψει το φλερτ που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Σέρχιο Αραούχο. Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε προταθεί στον Μίχελ από Τούρκο ατζέντη που συνεργάστηκε αρκετές φορές με την ΠΑΕ και φυσικά οι απαιτήσεις του (περίπου 500.000 ευρώ για έξι μήνες) δεν ήταν πρόβλημα.

Για τον παίκτη υπήρχε ακόμη ενδιαφέρον από τρεις τουρκικές ομάδες, όμως η σύζυγός του ήταν κάθετα αρνητική στο να πάει στη γειτονική χώρα σ' αυτή την περίοδο αναταραχής που βιώνει. Και φυσικά από την ΑΕΚ η οποία τελικά τον απέκτησε γιατί βοήθησε αρκετά και ο πρώην τεχνικός της διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που εδώ και λίγο καιρό έχει ρόλο σκάουτ στην Λας Πάλμας, ομάδα στην οποία ανήκει ο Αραούχο. Ο ΠΑΟΚ θα είχε κινηθεί πιο ζεστά αν η Λας Πάλμας δεν συζητούσε ΜΟΝΟ για δανεισμό στην παρούσα φάση (για αγορά το ποσό που απαιτούσε ήταν αστρονομικό). Η απόφαση του Σαββίδη και των συνεργατών του ήταν να παρθούν παίκτες με αγορά. Ό Αραούχο που παίζει και φορ και επιτελικός πήγε στην ΑΕΚ δανεικός για έξι μήνες (με οψιόν να μείνει για άλλο ένα χρόνο αν το θέλει). Φυσικά, δεν ισχύει ότι ο Αραούχο κόπηκε από τον ΠΑΟΚ λόγω προβλημάτων αλκοολισμού (του είχε επιβληθεί πρόστιμο γιατί είχε πιαστεί θετικός σε ένα τεστ και κάποιοι διόγκωσαν την ιστορία αυτή), όπως προσπάθησαν να πλασάρουν ορισμένοι επειδή δεν είχαν το θέμα.

Διαβάστε ακόμη...