Ο ΠΑΟΚ είχε κόψει τον Αραούχο!

Από thessports.gr: Ο άνθρωπος των τελευταίων ημερών στη Super League, Σέρχιο Αραούχο, θα μπορούσε να αγωνίζεται με άλλον δικέφαλο στο στήθος.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ είχε κόψει τον Αραούχο!

Αυτόν του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τους προτάθηκε, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Παρότι αναζητούσαν επιθετικό που θα είχε καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Εν τέλει πήραν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κινήθηκε για τον 25χρονο φορ που ανήκει στη Λας Πάλμας αν και κρίθηκε «προσιτή περίπτωση σε καλή ηλικία».

Πάρθηκε αυτή η απόφαση επειδή έμαθαν ότι είχε συλληφθεί τρεις φορές στην Ισπανία οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Τελικά, τον απέκτησε η ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στους «κιτρινόμαυρους» και ο Αραούχο πραγματοποίησε στο πρόσφατο ντέρμπι (3-0) την καλύτερη του εμφάνιση (τηρουμένων των αναλογιών) τιμωρώντας την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με τα δύο γκολ που έβαλε.

Διαβάστε ακόμη...