7 + 1 για τον άξονα

Απο paok24.com : Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε τους Χαρίση, Πέλκα και Κάτσε εκτός αποστολής, μιας και στον άξονα μετρά 7 επιλογές και τον μπαλαντέρ Ουάρντα.
Πηγή: paok24.com
7 + 1 για τον άξονα

Ο ΠΑΟΚ μέσα στο ΟΑΚΑ έχασε από την ΑΕΚ με 3-0, αλλά έχασε και κατά κράτος την μάχη του άξονα... Σε αυτό το κομμάτι ο Βλάνταν Ίβιτς έχει μπροστά του το φινάλε της κανονικής διάρκειας, τους αγώνες των play-off και τα ημιτελικά του κυπέλλου, ώστε να βρει την κατάλληλη χημεία στους 7 παίκτες, αλλά και τον Ουάρντα που χρησιμοποιείται κατά κόρων σαν επιτελικος μέσος και όχι σαν εξτρέμ.

Πέραν λοιπόν του Κάνιας που για τον ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος της ομάδας στο ρόλο του κόφτη, ο Ίβιτς έχει για τις θέσεις των κεντρικών του μέσων, τον Τσίμιροτ, τον Σάκχοφ, τον Χαρίση, αλλά και τον Κάτσε που επέστρεψε στην ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. Μάλιστα η πολυκοσμία στη συγκεκριμένη θέση είναι τέτοια που συνήθως δύο από τους 4 παίκτες μένουν εκτός αποστολής, την ώρα που θα μπορούσαν να ήταν βασικοί σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως για παράδειγμα στον αγώνα με την ΑΕΚ, όταν ο Χαρίσης και ο Κάτσε ήταν εκτός αποστολής και ο ένας δεν ταξίδεψε στην Αθήνα και ο άλλος έμεινε σαν 19ος.

Τέλος και στη θέση του επιτελικού ο ΠΑΟΚ παίζει συνήθως με έναν παίκτη στη θέση "10" την οποία έχει είτε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, είτε ο Αμρ Ουάρντα είτε ο Δημήτρης Πέλκας που δεν ήταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ ούτε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ούτε και με την ΑΕΚ. Και σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει στην ίδια 11άδα δύο επιτελικούς, πόσο μάλλον να πάρει και τους 3 στην αποστολή με αποτέλεσμα ένας πάντας να "πληρώνει" το μάρμαρο, με τον κλήρο στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις να πέφτει στο Δημήτρη Πέλκα.

Διαβάστε ακόμη...