Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει

Από arenafm.gr : Ο Κώστας Παϊσιάδης, αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 με αφορμή τον Ρονάλντο Σεπέδα, τον οποίο δεν ξέχασαν οι «ασπρόμαυροι», παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην φυλακή. Αναφέρθηκε στο φάιναλ-4 που θα γίνει στο «Αλεξάνδρειο» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και εξήγησε πως θα γεμίσει το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι εισιτήρια δεν υπάρχουν.
Πηγή: arenafm.gr
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Κώστας Παϊσιάδη:

O ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον Ρόνάλντο Σεπέδα και του ευχήθηκε χρόνια πολλά:

«Είναι δύσκολη δοκιμασία για κάθε άνθρωπο και ήταν ένα παιδί που δεν συμμετείχε από ότι λένε, σε όλη αυτή την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει γιατί άφησε το στίγμα του στην ομάδα και του ευχηθήκαμε να ξεπεράσει το πρόβλημα του έχει και τις δύσκολες μέρες που περνάει. Και μακάρι κάποια στιγμή να τον ξαναδούμε στον ΠΑΟΚ».

Για τα εισιτήρια του φάιναλ-φορ: «Δεν υπάρχουν εισιτήρια, υπάρχει ένας αριθμός προκλήσεων, από 80 προσκλήσεις στα τέσσερα σωματεία. Οι προσκλήσεις αφορούν τα Δ.Σ. των σωματείων, τους χορηγούς και τους ανθρώπους των σωματείων που βρίσκονται στον χώρο του βόλεϊ.

Η εικόνα που θέλουμε είναι να γεμίσει το Παλέ. Θα δοθούν προσκλήσεις σε σωματεία του Βόλεϊ, σε παλιούς αθλητές , σε διαιτητές. Η θέση του ΠΑΟΚ πέρασε και το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Σε σχέση με τον πρόσφατο τελικό με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ: «Άλλη διοργάνωση εκείνη , άλλη αυτή. Μπορούμε να το συγκρίνουμε όμως με το φάιναλ-φορ του κυπέλλου που έγινε πέρυσι στην Γλυφάδα και με ειδική διαχείριση είχε βρεθεί ο κ.Τσουκαλάς ως προπονητής των ακαδημιών».

Διαβάστε ακόμη...