Σαν να ήταν καιρό εδώ!

Πολύ θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από τον Νέιθαν Σόμπι, ο οποίος με μόλις μία προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, σημείωνοντας 14 πόντους.
Πηγή: inpaok.com
Σαν να ήταν καιρό εδώ!

Ο Αυστραλός γκαρντ μπορεί να βρίσκεται λιγότερο από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η διαδικασία προσαρμογής του στα νέα δεδομένα εξελίσσεται με τον ιδανικότερο τρόπο. Μάλιστα, παρ’ ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε ρεπό στους συμπαίκτες του, ο Σόμπι βρέθηκε την Δευτέρα (13/3) στο Παλατάκι για να προπονηθεί, προκειμένου να εγκληματιστεί στο καινούργιο περιβάλλον το γρηγορότερο δυνατό.

Το θετικό ντεμπούτο του στο «Μελίνα Μερκούρη» αλλά και οι πρώτες ημέρες συνύπαρξής του με τους νέους του συμπαίκτες αποδεικνύουν πως ίσως να μην χρειαστεί ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα για να συνηθίσει στα δεδομένα των ασπρόμαυρων. Έτσι, με το … καλημέρα, ο 26χρονος γκαρντ μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, ενόψει της τελικής ευθείας της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League, αλλά και των play off.

Διαβάστε ακόμη...