«Δεν μπήκε στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ»

Από thessports: Ο Χάρης Μπανιώτης, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό(12/3) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και στάθηκε στις ατυχίες που βρήκαν τον «δικέφαλο» από την αρχή του ματς. Τέλος ανέφερε το ποιον θέλει για αντίπαλο, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν μπήκε στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Χάρης Μπανιώτης στον ArenaFM 89.4:

«Ήμασταν απόντες από το γήπεδο. Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Δεν τιμάνε ούτε την ομάδα μας αλλά ούτε και τον κόσμο αυτές οι εμφανίσεις. Κάναμε βεβιασμένα λάθη, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Δεν παίζαμε και με καμία... πολύ δυνατή ομάδα, δεν το περίμενα. Όπως φάνηκε μάλλον η ΑΕΚ το ήθελε περισσότερο. Δεν με πειράζει να χάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να το παλεύουμε μέχρι το τέλος. Χθες δεν δικαιούμασταν τίποτα από το παιχνίδι, πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το γκολ στο πρώτο λεπτό: «Όταν τρως γκολ τόσο νωρίς πρέπει να δείξεις μεγάλη δύναμη για να το ξεπεράσεις».

Για τον τραυματισμό του Τζάλμα και τις ατυχίες: «Ο ένας έπαθε τράβηγμα, ο άλλος άνοιξε το πόδι του, ο Μαλεζάς αποβλήθηκε. Δεν ήθελε χθες».

Αναφορικά με τον Μάτος αλλά και την απουσία του Κάνιας: «Σίγουρα επηρέασε που έλειψε ο Κάνιας, αυτό τουλάχιστον φάνηκε, αλλά αυτά πρέπει να τα ξεπερνάμε».

Ποιον θέλεις για αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου;

«Θέλω Ολυμπιακό γιατί σε αυτά τα παιχνίδια ξεσηκώνεται το ΠΑΟΚτσήδικο πάθος και περνάει και στην ομάδα. Και στην τελική σιγά την ομάδα που έχει φέτος ο Ολυμπιακός».

Στο τέλος ανέφερε: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. ήρθαν καινούργιοι παίκτες οι οποίο προσαρμόζονται στην ομάδα και είναι σημαντικό να μείνουν μαζί για αρκετό καιρό. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται όταν οι παίκτες είναι αρκετά χρόνια μαζί».

Διαβάστε ακόμη...