«Να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος του αναμενόμενου και των προσδοκιών στο ΟΑΚΑ και έχασε με 3-0 από την ΑΕΚ, συνεχίζοντας τις μέτριες (έως κακές) εμφανίσεις του τελευταίου μήνα.
Πηγή: inpaok.com
«Να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλώντας στο INPAOK τόνισε ότι πρέπει να ξαναβρεί άμεσα η ομάδα τον καλό της εαυτό για να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

-Τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ και χάσατε με 3-0 από την ΑΕΚ;

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0. Όταν ξεκινάει έτσι ένα ντέρμπι, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε. Η ΑΕΚ πίεσε περισσότερο και εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Όταν μείναμε και με 10 παίκτες τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Παλέψαμε, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε άλλα δύο γκολ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς».

-Τι φταίει και η ομάδα έχει εδώ και περίπου ένα μήνα μία σειρά άσχημων εμφανίσεων;

«Είναι αλήθεια ότι δεν παίζουμε όσο καλά θέλουμε και μπορούμε τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορούμε ακόμη και χωρίς να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση να κερδίσουμε κάποια ντέρμπι, όπως με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι γεγονός ότι οι εμφανίσεις μας τον τελευταίο καιρό είναι κατώτερες των δυνατοτήτων μας. Ίσως αυτό να οφείλεται και στους πιο δυνατούς αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε τελευταία, ίσως να φταίει και λίγο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως και να έχει, εμείς πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό και μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

-Μετά την ήττα από την ΑΕΚ χάθηκε οριστικά πια το όνειρο να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ως το τέλος της σεζόν;

«Ποτέ μη λες ποτέ! Είδαμε πριν λίγο καιρό τι ανατροπή έκανε η Μπαρτσελόνα στο Champions League με την Παρί. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, όσο δύσκολα και αν φαίνονται. Εμείς θα προσπαθήσουμε ως το τέλος να κάνουμε έξι νίκες στα έξι ματς που μένουν και αφού κάνουμε το χρέος μας, θα δούμε που έχουμε φτάσει. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να έχουμε καλύτερη νοοτροπία».

Διαβάστε ακόμη...