Πετάει προς την κορυφή με «διπλό» στο ΟΑΚΑ

Από metrosport.gr:Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (12/03, 19:00) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να πετύχει άλλη μια νίκη σε ντέρμπι μετά την επιβλητική του επικράτηση επί του ΟΣΦΠ.
Πηγή: metrosport.gr
Πετάει προς την κορυφή με «διπλό» στο ΟΑΚΑ

Μία ακόμη νίκη σε ντέρμπι θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ μετά την επιβλητική επικράτησή του την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτή την φορά εκτός έδρας.

Ηταν 4 Δεκεμβρίου 2016 όταν ο ΠΑΟΚ γνώριζε την τελευταία του εκτός έδρας ήττα. Στην Αθήνα, από τον Παναθηναϊκό με ένα κρύο γκολ που δέχθηκε ο Μπρκιτς. Τρεις και κάτι παραπάνω μήνες αργότερα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα θέλοντας αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΚ (19:30 Metropolis 95.5- NS1) να πάρει ένα σπουδαίο διπλό, πέντε χρόνια μετά την τελευταία του νίκη στο ΟΑΚΑ. Τα κίνητρα για την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς περισσεύουν. Και αυτό γιατί στις 17:15 ο προβληματικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και με στραβοπάτημα του ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή. Αυτό φυσικά που ενδιαφέρει τον Ιβιτς και τους παίκτες του είναι να κάνουν το δικό τους καθήκον, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. «Αν παίξουμε με καθαρό μυαλό και με δύναμη μπορούμε να κερδίσουμε» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Σέρβος τεχνικός και μένει να αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο αν μπορέσουν οι παίκτες του να το κάνουν πράξη.

Στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα συμμετέχουν 19 παίκτες: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...