«Μαγικό» ημίχρονο (video)

Από paok24.com:Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε απέναντι από τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, πέρασαν 6,5 χρόνια.
Πηγή: paok24.com
«Μαγικό» ημίχρονο (video)

Όμως, μάλλον ο Ισπανός τεχνικός θα θέλει να ξεχάσει την τελευταία συνάντησή του με τον ΠΑΟΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Τούμπα και μία εβδομάδα αργότερα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Σεπτεμβρίου 2011, με τον ΠΑΟΚ να κάνει... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο μπροστά σε 22 χιλιάδες φίλους του (19.235 τα "κομμένα" εισιτήρια). Ο Βιεϊρίνια από ασίστ του Φωτάκη στο 16΄, ο Αθανασιάδης από ασίστ του Έτο στο 37΄ και ο Σαλπιγγίδης από ασίστ του Λίνο στο 44΄ διαμόρφωσαν το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65' Σπαντάσιο), Βιεϊρίνια (84' Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77΄Γεωργιάδης).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Γεωργέας (61' λ. τρ. Χ. Κάρλος), Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Βάργκας, Μάκος, Κάλα (46' Μπελέκ), Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος (46' Γκερέιρο).

Διαβάστε ακόμη...