Οι διαιτητές ήταν στημένοι…

Από arenafm.gr : O Χρήστος Καραμπέρης, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την ...σφαγή του «δικεφάλου» στον επαναληπτικό με την Τενερίφη για το basketball champions league.
Πηγή: arenafm.gr
Οι διαιτητές ήταν στημένοι…

Όσα είπε ο Χρήστος καραμπέρης στον ArenaFM 89.4:

«Πρώτη φορά τον βλέπω έτσι τον Πρέλεβιτς και εγώ πάντως δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Τέτοια σφαγή δεν έχω ξαναδεί, να πέφτει το ξύλο της αρκούδας και να μην δίνουν τίποτα. Ο ΠΑΟΚ σούταρε μια βολή σε δυο δεκάλεπτα , την δεύτερη μάλιστα την σούτατρε στο 26' του αγώνα. Τον Μπάνε τον συγκρατούσαμε από το πρώτο δεκάλεπτο, είναι από τους πιο ήρεμους ανθρώπους.

Ο Γάλλος διαιτητής ήταν και λίγο γυμνασμένος και κάθε φορά που έκανε παράπονα ο Μαρκόπουλος, ερχόταν σε μια μαγκιά στον πάγκο, λες και θα μας πλάκωναν στο ξύλο. Ήταν πολύ προκλητική η στάση τους . Οι διαιτητές πάντως είναι κακοί και έχουν γίνει παράπονα από πάρα πολλές ομάδες στην διοργάνωση. Η προχθεσινή δεν ήταν κακή διαιτησία, ήταν στημένη. Ήταν διαιτησία για να μείνει έξω ο ΠΑΟΚ, ότι και να γίνει. Ήταν μια εμπειρία για μας που θα μας κάνει πιο δυνατούς

Η ομάδα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά θέλω να πηγαίνουμε πιο ψηλά. Φυσικά και θα ήθελα να έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ και ελπίζω να του χρόνου να γίνει. Τι βάρος φανέλας έχει τώρα η Τενερίφη; Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον προπονητή και τους παίκτες, είναι οι μόνο που δεν φταίνε σε αυτή την ήττα».

Για τον Κλάντον: «Ο Κιθ κάνει θεραπείες, θα δούμε την κατάσταση του. Δύσκολα θα προλάβει το Ρέθυμνο»

Διαβάστε ακόμη...