Εξαιρετικός προπονητής ο Ίβιτς

Από metrosport.gr : Ο Σέρβος τεχνικός εισπράττει θετικά σχόλια για το έργο του από πρώην συμπαίκτες του
Πηγή: metrosport.gr
Εξαιρετικός προπονητής ο Ίβιτς

Απόλυτα θετική εικόνα για την παρουσία του Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχει σχηματίσει ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός πρώην άσος του Δικεφάλου εξέφρασε την άποψη πως με τον Σέρβο στο τιμόνι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στην κορυφή: «Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί ήμασταν συμπαίκτες, παρακολουθώ το έργο του στην ομάδα. Είναι ένας καλός προπονητής, που έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης.

Είναι σημαντικό ότι δουλεύει με ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, όπως ο Μίρο Σνάουτσνερ. Είμαι βέβαιος, πως μετά από την νίκη επί του Ολυμπιακού, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι χαρούμενοι, είναι όμως απαραίτητο να έχει διάρκεια η ομάδα στην απόδοσή της. Και αν μπορεί βεβαίως ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί στις 7 αγωνιστικές που απομένουν. Ο Βλάνταν δείχνει, πως είναι ένας εξαιρετικός κόουτς. Και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή».

Ποιο είναι το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει σύμφωνα με όσα έχεις παρακολουθήσει;

«Έχει περάσει την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Ακόμη και όταν ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά, προσπαθούν οι παίκτες του για την νίκη. Από την παρακολούθηση των αγώνων, έχω παρατηρήσει, πως κάνει πολύ καλή προεργασία με τους συνεργάτες του. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής μέχρι αυτή την στιγμή και μπορεί να γίνει καλύτερος».

Πόσο βοήθησε τον ΠΑΟΚ η απόκτηση των Πρίγιοβιτς, Ουάρντα και Ενρίκε;

«Πρακτικά θα αναφέρω, πως και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου να έρθει σε μία ομάδα, είναι σημαντική η διαχείριση που κάνει ο προπονητής για να ενταχθεί στο σύνολο. Η αξία των παικτών που αποκτήθηκαν, φαίνεται και από την σωστή προεργασία που έγινε από το τεχνικό τήμ, για να ενταχθούν στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει ένα τίτλο, όμως αυτό που θα μετρήσει, είναι η διάρκεια στην απόδοσή της ομάδας».

Ο Κοντρέρας είπε ακόμη: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, χάρηκα για την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού. Πολύ σύντομα θα έρθω στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τον Βλάνταν. Μακάρι όταν έρθω να συνδυαστεί η παρουσία μου και με μία μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ. Το εύχομαι ολόψυχα».

Διαβάστε ακόμη...