Περιμένει την FIFA o Πρίγιοβιτς

Από inpaok: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μετρώντας επτά γκολ σε εννιά ματς με τον Δικέφαλο. Ο 26χρονος επιθετικός θέλει να… εξαργυρώσει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τους «ασπρόμαυρους», με μια κλήση στην εθνική Σερβίας.
Πηγή: inpaok.com
Περιμένει την FIFA o Πρίγιοβιτς

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι απλά για τον… killer του ΠΑΟΚ, καθώς έχει διπλή υπηκοότητα (Σερβικό και Ελβετικό διαβατήριο), με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια των εθνικών ομάδων τόσο της Σερβίας (U17, U18 και U19), όσο και της Ελβετίας (U20 και U21).

Έτσι η σερβική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έχει αποστείλει σχετικό αίτημα στη FIFA, προκειμένου να δοθεί το… πράσινο φως και ο Πρίγιοβιτς, να φορέσει οριστικά την φανέλα της εθνικής Σερβίας. Η απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμα, με τους Σέρβους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, ενόψει των κλήσεων για τα προκριματικά του Mundial 2018.

Για το θέμα του Σέρβου επιθετικού, μίλησε ο προπονητής της Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, αναφέροντας: «Πρώτα έπαιξε για την Σερβία, αλλά στη συνέχεια, αγωνίστηκε και με την ελβετική εθνική ομάδα. Ζητήσαμε την άδεια από την FΙFA, αλλά δεν έχουμε πάρει απάντηση ακόμα. Ο Πρίγιοβιτς είναι ο τύπος του παίκτη που θα μας ταίριαζε απόλυτα και τον θέλουμε μαζί μας».

Διαβάστε ακόμη...