Οικογενειακή υπόθεση το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών

Από gazzetta.gr: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. –όπως και στο Κύπελλο Γυναικών- θέλει να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους της οικογένειας του βόλεϊ να παρακολουθήσουν το Final 4 Κυπέλλου Ανδρών 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» Θεσσαλονίκης (18 & 19 Μαρτίου 2017) και για το λόγο η είσοδος στη διοργάνωση στα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας και τους ανθρώπους του αθλήματός μας θα είναι ελεύθερη.
Πηγή: gazzetta.gr
Οικογενειακή υπόθεση το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας συνολικά έχει δείξει πόσο αγαπά και στηρίζει το βόλεϊ και είναι βέβαιο ότι για ακόμα μια φορά θα το αποδείξει γεμίζοντας το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Προεγγραφές και προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα, κάθε Σωματείο – Μέλος της ΕΟΠΕ, θα έχει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους Αθλητές/Αθλήτριες Μέλη των Ομάδων τους (οι αθλητές/αθλήτριες μεγαλύτεροι των 16 ετών εφόσον έχουν εκδώσει Δελτίο μέχρι 7.3.2017), τους Γονείς-Κηδεμόνες τους και τους Προπονητές των Σωματείων καθώς και στα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

Τα Σωματεία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την διοργάνωση, θα πρέπει να αποστείλουν αναλυτική κατάσταση στην ΕΟΠΕ ([email protected]) μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, σημειώνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

Ελεύθερη είσοδο θα έχουν και οι Μη εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο Αρχείο Μητρώου της ΕΟΠΕ, αποστέλλοντας email στο [email protected], μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Ταυτότητας, τελευταίο ή άλλο Σωματείο).

Διαβάστε ακόμη...