Έφυγε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάνε!

Απο paok24.com : Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του Μπάνε Πρέλεβιτς, είναι γνωστή σε όλους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σήμερα, δεν άντεξε ούτε αυτός, όσα συνέβησαν με τις αποφάσεις των διαιτητών.
Πηγή: paok24.com
Έφυγε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάνε!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αγανάκτησε με τα σφυρίγματα των Σαχίν, Ντιφαλά, Χοροζόφ και λίγο πριν την ανάπαυλα, κατέβηκε στο παρκέ και εξέφρασε τα παράπονά του, με έντονο τρόπο.

Στο ημίχρονο, ο κομισάριος του αγώνα, Πάρις Μπάρμπιτς, προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας του πως είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πάω από όλα δεν πρέπει να αντιδράει έτσι με τον Πρέλεβιτς να του απαντάει πως μερικές φορές πρέπει να πέφτεις χαμηλά, γιατί το παιχνίδι χάθηκε…

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ηρέμησε στην ανάπαυλα και επέστρεψε στη θέση του, αλλά με το πρώτο σφύριγμα των διαιτητών στο δεύτερο μέρος, αποχώρησε και περίμενε έξω από το γήπεδο, να τελειώσει το παιχνίδι!

Καταγράφεται και αυτή η αντίδραση, για έναν άνθρωπο που η ψυχραιμία του σε όλες τις καταστάσεις, είναι μνημειώδης, αλλά σήμερα, αγανάκτησε μέχρι και αυτός…

Διαβάστε ακόμη...