Δεν σεβάστηκαν την ιστορία του!

Απο inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Basketball Champions League, αφού υπέστη «βαριά» ήττα με 84-50 από την Τενερίφη στο «Σαντιάγκο Μαρτίν».
Πηγή: inpaok.com
Δεν σεβάστηκαν την ιστορία του!

Αν και ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, υπάρχουν δύο παράμετροι που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξης της αναμέτρησης. Ο τραυματισμός του Κιθ Κλάντον με το «καλημέρα» της δεύτερης περιόδου και η απαράδεκτη συμπεριφορά των διαιτητών, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Η διαιτητική τριάδα και ιδιαίτερα ο πρώτος εξ’ αυτών ο Τούρκος, Σαχίν επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των Ισπανών, ενώ αντιθέτως έδειξαν πολύ μεγάλη … ευαισθησία στα μαρκαρίσματα των παικτών του Δικεφάλου, φτάνοντας στο σημείο να δώσουν στην Τενερίφη το δικαίωμα για 19 βολές, έναντι μίας μόνο του ΠΑΟΚ, στο πρώτο διάστημα του αγώνα..

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που εξοργίστηκε τόσο πολύ ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ωστέ να κινηθεί προς το μέρος των διαιτητών στην ανάπαυλα για να διαμαρτυρηθεί έντονα, κάτι που συμβαίνει σπάνια, ίσως και για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό…

Διαβάστε ακόμη...