Τα κρίσιμα γκολ του Σάκχοφ

Από paok24.com : Όταν σκοράρει ο Σάκχοφ...
Πηγή: paok24.com
Τα κρίσιμα γκολ του Σάκχοφ

O Ουκρανός μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά του, αλλά τα γκολ του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα, αλλά συνοδεύονται και με νίκες.

Ήρθε από τον Μάιο στον ΠΑΟΚ, μιας και είχε συμφωνήσει πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου από τον ΠΑΟΚ και στην προετοιμασία είχε δείξει να κερδίζει θέση βασικού. Παρόλα αυτά η αρχική του απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη και για αυτό πολλά είχαν ειπωθεί για τον Ουκρανό μέσο.

Ο Σάκχοφ βρήκε επιτέλους το ρόλο του στο σχήμα του Ίβιτς και από το πρώτο του γκολ με τη Φιορεντίνα έχει συμβάλει τα μέγιστα σε δύσκολες νίκες του ΠΑΟΚ, όπως αυτή μέσα στην Ιταλία, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 5 γκολ συνολικά με τα δύο να είναι στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο και ένα στο Europa League.

Το πρώτο του γκολ ήταν μέσα στο Αρτέμιο Φράγκι κόντρα στους "βιόλα" όπου ο ΠΑΟΚ πήρε τη σημαντική νίκη για την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης, ενώ τα άλλα δύο στο πρωτάθλημα ήταν εξίσου σημαντικά. Το πρώτο ήταν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση και με το γκολ του Σάκχοφ πήρε το έλεγχο του αγώνα, ώστε να φτάσει στη νίκη, ενώ το άλλο ήταν το γκολ που άνοιξε την άμυνα του Ολυμπιακού και έφερε τη νίκη με 2-0 την προηγούμενη Κυριακή.

Μάλιστα τα δύο πρώτα γκολ βγήκαν μετά από κάθετη κίνηση του Σάκχοφ στην αντίπαλη περιοχή, σήμα κατατεθέν του Ουκρανού μέσου, μία κίνηση που συνηθίζει ο παίκτης του ΠΑΟΚ δημιουργώντας υπεραριθμία στην αντίπαλη περιοχή.

Τα άλλα δύο γκολ του Σάκχοφ με τον Πανελευσινιακό και τον Παναιτωλικό στο κύπελλο έφεραν νίκες του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν παιχνίδια που είχε κριθεί η πρόκριση του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...