Να τραβήξει «21» και ότι βγει!

Απο metrosport.gr : Επτά αγώνες απομένουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και αυτό που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είναι να πάρει ισάριθμες νίκες.
Πηγή: metrosport.gr
Να τραβήξει «21» και ότι βγει!

Η εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό έφερε αυτοπεποίθηση και οι κλυδωνισμοί  από τις δυο κακές εμφανίσεις που προηγήθηκαν πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Ιβάν Σαββίδης με το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής, ζήτησε από τον Ιβιτς και τους ποδοσφαιριστές να μην παραιτηθούν από την προσπάθεια για τη διεκδίκηση του τίτλου ασχέτως αν η διαφορά των οκτώ βαθμών (σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους ερυθρόλευκους ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι) είναι δύσκολο να καλυφθεί. Αυτό που ενδιαφέρει τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι ο Δικέφαλος να κάνει το δικό του καθήκον, να κερδίσει δηλαδή και τους επτά αγώνες που απομένουν.

Αλλωστε μετά την ισοπαλία από τον Ηρακλή, ο Σαββίδης μιλώντας στους συνεργάτες του είχε τονίσει ότι με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό όλα γίνονται. Η νίκη ήρθε, όλοι γνωρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί, αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες οφείλει να τις διεκδικήσει ως το τέλος.  Για αυτό άλλωστε και θέλοντας να τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, τους έχει υποσχεθεί πριμ (χωρίς να έχει γίνει γνωστό). Δεν είναι τυχαίες άλλωστε και οι δηλώσεις του Βαρέλα (σελίδα 5 στο σημερινό φύλλο της «Μ») όπου αποκάλυψε τα όσα τους είπε ο Σαββίδης παραμονές του Κυριακάτικου αγώνα και που δείχνουν την πίστη του στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...