Συμφωνία Σαββίδη-Μπόμπολα!

Από inpaok.com: Μια ανάσα από την υπογραφή μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας που αναμένεται να αλλάξει ριζικά το τοπίο στα ελληνικά media βρίσκονται οι Ιβάν Σαββίδης και Φώτης Μπόμπολας.
Πηγή: inpaok.com
Συμφωνία Σαββίδη-Μπόμπολα!

Σύμφωνα με το «lykavitos.gr» οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ άναψαν το πράσινο φως μετά από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών να προχωρήσει στη συμφωνία με τον Φώτη Μπόμπολα.

Ο λογιστικός έλεγχος των «μαγαζιών» του Φώτη Μπόμπολα, από την εταιρεία ορκωτών λογιστών της Deloitte έχει ολοκληρωθεί και ο Ιβάν Σαββίδη φαίνεται έτοιμος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι των media.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του σάιτ «lykavitos.gr», οι δύο άνδρες κατέληξαν σε ένα εταιρικό σχήμα στο οποίο το μεγαλύτερο μετοχικό μερίδιο θα έχει η πλευρά Σαββίδη αλλά η πλευρά Μπόμπολα θα διατηρήσει τον έλεγχο του μάνατζμεντ της «Πήγασος».

Η συμφωνία, πρακτικά συμπεριλαμβάνει «συνεταιρισμό» στην Εκτυπωτική Μονάδα «ΙΡΙΔΑ», στο Πρακτορείο Διανομής Τύπου «Ευρώπη», και στα Μέσα Ενημέρωσης που εκδίδει η «Πήγασος».

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι ακριβώς θα γίνει με το Mega, αφού ακούγεται πως ο Σαββίδης ενδιαφέρεται για εξαγορά επιπλέον ποσοστού στην «Τηλέτυπος» κάτι που αναθερμαίνει και τα σενάρια επανεκκίνησης του ,πάλαι ποτέ, «Μεγάλου Καναλιού».

Διαβάστε ακόμη...