Στροφή 100% στην κατάκτηση του κυπέλλου

Από arenafm.gr : Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Μίλησε για τα πολύ καλά νούμερα του Ίβιτς, για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τις μεταγραφές που ήρθαν τον Ιανουάριο.
Πηγή: arenafm.gr
Στροφή 100% στην κατάκτηση του κυπέλλου

Όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στον ArenaFM 89.4:

Ο Ίβιτς σε 54 αγώνες έχει 31 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες: «Εκλεκτική συγκομιδή και πολύ καλή η εικόνα που βγάζει. Η ομάδα αδικείται που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ο ΠΑΟΚ κάνει μια εκπληκτική πορεία, δείχνει ομάδα με χαρακτήρα και η πεποίθηση όλων είναι ότι είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Πάντα ένα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερο, ένα παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος εκτός από το πρώτο 25λεπτο που μπήκε λίγο μουδιασμένα στο γήπεδο. Επικράτησε δίκαια και εύκολα και έδειξε ότι είναι πιο ομάδα και παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Φύγαμε από το γήπεδο και όλοι αισθανθήκαμε χαρούμενοι, και για την νίκη, αλλά γενικότερα για την συμπεριφορά που έβγαλε η ομάδα».

Για Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Ουάρντα: «Η στατιστική από μόνη της τα λέει όλα, εννιά ματς επτά γκολ. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι ο παίκτης που μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτια, για αυτό τον πήραμε. Είναι δεινός σκόρερ και νομίζω ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα.

Ο Ενρίκε είναι παλαβός! Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με πολύ καλά στοιχεία γρήγορος, πολύ καλός με την μπάλα, είναι διεισδυτικός και έχει πολλά να βελτιώσει και πολλά να δώσει στην ομάδα μας.

Ο Ουάρντα είναι πάρα πολύ καλός παίχτης. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του να κάνει, είτε παίζει με τον Πλατανιά, είτε με τον Ολυμπιακό. Για μένα θα είναι η έκπληξη, θα δώσει πολλά».

Μπορεί να φτάσει τον Ολυμπιακό;

«Είναι σίγουρα ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών. Ο ΠΑΟΚ αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να κερδίσει όλα τα ματς. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ας κερδίζει τα παιχνίδια και κάνει το ταμείο του στο τέλος. O ΠΑΟΚ θεωρώ ότι πρέπει να στραφεί 100% στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...