«Ούτε μία στο εκατομμύριο να μη στηρίξει Γραμμένο ο Μελισσανίδης»

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Βασίλης Φωτιάδης και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Ούτε μία στο εκατομμύριο να μη στηρίξει Γραμμένο ο Μελισσανίδης»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις σχέσεις Σαββίδη – Μελισσανίδη: «Και ο Μελισσανίδης είναι φίλος μου εδώ και 40 χρόνια και ο Ιβάν Σαββίδης είναι φίλος μου. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι μέσα στην καρδιά μου, είναι ο άνθρωπος που τα έδωσε όλα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν προσευχή στη φωτογραφία του και γενικά η Θεσσαλονίκη. Με τις επιχειρήσεις του έδωσε δουλειά σε αρκετό κόσμο και προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει τον τόπο. Πρέπει να είναι περήφανοι οι Θεσσαλονικείς για τον Ιβάν Σαββίδη. Όταν ήρθε ο ΠΑΟΚ χρωστούσε 15 εκ. ευρώ και σε μία ημέρα τα εξόφλησε όλα και έφτασε τον ΠΑΟΚ εδώ που είναι σήμερα».

Για το αν μιλάει συχνά με τον Ιβάν Σαββίδη: «Θέλω να συναντηθούμε μαζί του και να μιλήσουμε για διάφορα θέματα. Για το ποδόσφαιρο, τις εκλογές της ΕΠΟ. Σαν ΕΠΣ Ημαθίας στηρίζουμε κι εμείς τον Βαγγέλη Γραμμένο».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ο Μελισσανίδης να άρει τη στήριξή του στον Γραμμένο: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση πριν ακόμη πάμε για την ολυμπιακή επιτροπή μου είπε ότι στηρίζει Γραμμένο».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Για μένα είναι σαν να είναι από τη μια η γυναίκα μου και από την άλλη το αίσθημά μου!».

Διαβάστε ακόμη...