Σπάσιτς: «Πραγματικός γκολτζής ο Πρίγιοβιτς»

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ Σλάντζιαν Σπάσιτς και αναφέρθηκε στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και τα επιτεύγματά του με τον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
Σπάσιτς: «Πραγματικός γκολτζής ο Πρίγιοβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας επιθετικός πραγματικός γκολτζής και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Βοήθησε πολύ ως τώρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι».

Για την εκτελεστική του δεινότητα: «Είναι πραγματικό απίστευτο που έχει σκοράρει επτά γκολ σε μόλις 11 τελικές. Είναι σημαντικό για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη να βάζει γκολ με λίγες ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ βρήκε μια πολύ καλή λύση για την επίθεση και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι».

Για το αν είναι και θέμα ρέντας: «Δεν νομίζω να είναι και θέμα ρέντας. Ο Πρίγιοβιτς είναι πάντα μέσα στις φάσεις. Θέλει και λίγη τύχη, βέβαια, όμως, φαίνεται πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει γκολ την παραμικρή ευκαιρία».

Για το αν αξίζει να κληθεί στην Εθνική Σερβίας: «Λείπει ένας τέτοιος παίκτης από την Εθνική. Δεν έχουμε καθαρό σέντερ φορ και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια που είναι δύσκολα και κρίσιμα για την πρόκριση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τον καλέσει σίγουρα».

Διαβάστε ακόμη...