Αμπρομάιτις: Όλες οι αισθήσεις μας στον ΠΑΟΚ

Απο basketplus.gr : Ο Τιμ Αμπρομάιτις είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Βιμτορέτα. Ο Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας για τα μέλλον της Τενερίφε και για το ποιο είναι το ταβάνι της, είπε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον και πολύ» σχολίασε μο Αμπρομάιτις και πρόσθεσε:
Πηγή: basketplus.gr
Αμπρομάιτις: Όλες οι αισθήσεις μας στον ΠΑΟΚ

«Ζούμε το τώρα και όλες μας οι αισθήσεις μένουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει τώρα. Δεν υπάρχει χαλάρωση, πρέπει αν ζήσουμε ότι και με την Ρεάλ. Λίγη ώρα αφότου κερδίσαμε την Ρεάλ μιλούσαμε όλοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» σχολίασε ο φόργουορντ της Ιμπεροστάρ, που κατέληξε ότι ακόμα και το καρναβάλι πρέπει να ζήσει η ομάδα του την Τετάρτη στις κερκίδες, όπως το έζησε και στο ματς με την Ρεάλ.

Όσο για τον Νίκο Ριτσότι; Είπε ο γκαρντ των Ισπανών… «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να κυριαρχήσουμε στην δύναμη και αυτό το γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα μειονέκτημα τριών πόντων που δεν είναι κακό και έχουμε τα όπλα για να το γυρίσουμε» είπε ο παίκτης της Τενερίφη, που πρόσθεσε για αυτά τα όπλα της ομάδας του για την ανατροπή:

«Πρέπει να παίξουμε την ίδια άμυνα που παίξαμε στην Θεσσαλονίκη και με την Ρεάλ. Να μην πανικοβληθούμε αν η επίθεση δεν πάει καλά, να χαιρόμαστε όσο θα παίζουμε το ματς» είπε ο Ριτσότι που ευχήθηκε το γήπεδο μνα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα να προσφέρει ενέργεια στους παίκτες.

Στο μεταξύ η Ισπανική ομάδα ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook ένα… πωρωτικό βίντεο με κάθε έναν παίκτη να λέει ένα σύνθημα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης και εικόνες από τον κόσμο να παραληρεί στις κερκίδες.

Tέλος ο εκ των τριών MVP της 20ης αγωνιστικής της Α1 Κιθ Κλάντον αποχαιρέτησε τη μητέρα του Γκλόρια, η οποία ακολούθησε την αποστολή μέχρι την Πόλη και από κει πέταξε με άλλη πτήση για το Ορλάντο της Φλόριντα.

Διαβάστε ακόμη...