Τρελάθηκα με Πρίγιοβιτς και Ουάρντα

Από arenafm.gr : Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στον Πρίγιοβιτς αλλά και στον Ουάρντα και σχολίασε το πόσο γρήγορα μπήκαν στο κλίμα της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
Τρελάθηκα με Πρίγιοβιτς και Ουάρντα

Όσα είπε ο Αντώνης Μαυρέας στον ArenaFM 89.4:

«Μουδιασμένο το πρώτο 20 λεπτο, φοβηθήκαμε όλοι. Μετά ισορροπήσαμε και βγάλαμε πολύ περισσότερα πράγματα από τον αντίπαλο. Είχαμε θάρρος , θράσος και όταν καταλάβαμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός, με την πολύ κακή άμυνα που είχε, πήραμε το παιχνίδι. Πολύ καθαρή νίκη.

Είμαστε πλέον η πιο ποιοτική ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα και όλες τις γραμμές. Ο Πρίγιοβιτς ήταν πολύ μόνος στο πρώτο μέρος, δείχνει ότι είναι μέσα στο γκολ και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε ο ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Πήγε στην «4» έβγαλε την μπλούζα και ο Αιγύπτιος το ίδιο, τρελάθηκα! Είναι τρομερός παίκτης ο Ουάρτνα και τώρα που εγκλιματίστηκε βγάζει όλο και περισσότερα σημεία. Τρομερός και στο ένας εναντίων ενός με πολύ καλές πάσες».

Για την απόλυση του Μπέντο : «Γελούσα όταν το άκουσα. Πάλι την πλήρωσε ο αδύναμος κρίκος. Καλά τα ελληνόπουλα αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα αλλά σε τέτοιες έδρες χρειάζονται και άλλα πράγματα για να αποδόσεις καλά».

Αναφορικά με την Τούμπα: «Η Τούμπα πλέον είναι εκκλησία, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Είναι ένα γήπεδο που αν έχεις ψυχή, τρελαίνεσαι. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν υπάρχει...»

Διαβάστε ακόμη...