23 χρόνια μετά… (video)

Απο inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο γήπεδο της Τούμπας, σε μια… καθαρή νίκη που πρόσφερε στον Δικέφαλο όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας.
Πηγή: inpaok.com
23 χρόνια μετά… (video)

Εκπτώσεις που σε ορισμένα είδη φθάνουν έως και το 90% ξεκίνησαν στα PAOK FC Official Stores.

Οι «ασπρόμαυροι», μάλιστα πήραν και την πρώτη τους νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, με διαφορά δύο τερμάτων και χωρίς να δεχθούν γκολ, μετά από 23 χρόνια και το 3-0 του 1994.

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 6 Νοεμβρίου του 1994, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 1994/1995, με τον Πολωνό Κριζτόφ Μπότσιεκ, να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο Πολωνός επιθετικός είχε βάλει μπροστά τον ΠΑΟΚ, μόλις στο 8’ με κεφαλιά, ενώ στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου και πάλι με κεφαλιά. Το κερασάκι στην τούρτα, το έβαλε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 52’, με τους «ασπρόμαυρους» να παίζουν με δέκα παίκτες από το 44ο λεπτό, λόγω αποβολής του Κώστα Λαγωνίδη.

ΠΑΟΚ (Άρι Χάαν): Μιχόπουλος, Χάβος, Καπετανόπουλος, Ζαφειρίου, Αλεξίου, Γιουκούδης, Λαγωνίδης, Ζαγοράκης, Τουρσουνίδης, Ζουμπούλης (85’ Δερμιτζάκης), Μπότσιεκ (57’ Παναγιωτίδης).

ΟΣΦΠ (Τάις Λίμπρεχτς): Τοχούρογλου, Παχατουρίδης, Αμανατίδης, Ιωαννίδης, Καραπιάλης, Ρεφενές (57’ Μπατίστα), Τσαλουχίδης, Τρούπκος, Καλατζής, Αλεξανδρής, Ίβιτς.

Διαβάστε ακόμη...