Κρυστάλλινη νίκη

Από paokrevolution.net: Πανάξια, πεντακάθαρη η νίκη του ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα.
Πηγή: paokrevolution.net
Κρυστάλλινη νίκη

Ο Δικέφαλος μετά το 30' αποφάσισε να σταματήσει να δείχνει υπερβολικό σεβασμό ως φόβο στον Ολυμπιακό και ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Tο 2-0 τον αδικεί ξεκάθαρα αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ βάζοντας με πιο εμφατικό τρόπο την υπογραφή του στο θρίαμβο που έζησε χθες η Τούμπα. Ολοι ήταν βέβαιοι ότι οι παίκτες του Ιβιτς θα άφηναν στα αποδυτήρια τις δυο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις.

Αργησαν κατά το 30' να το κάνουν και ευτυχώς σε εκείνο το διάστημα και κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ δεν το πλήρωσε κυρίως με το τραγικό λάθος του Γλύκου που διόρθωσε μόνος του τη γκάφα του. Ο ΠΑΟΚ χθες κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές.

Η επιλογή του Ιβιτς να βάλει στα αριστερά τον Κρέσπο βοήθησε κυρίως αμυντικά αφού ο Ισπανός ντούμπλαρε καλά το μαρκάρισμα των επιθετικών του Ολυμπιακού που νικήθηκαν και κάτω αλλά και ψηλά στον αέρα σε όλες τις μονομαχίες.

Η διαφορά σε σχέση με προηγούμενους αγώνες είναι ότι ο ΠΑΟΚ πήρε βοήθειες από τα άκρα του αφού τόσο ο Κάμπος και πολύ περισσότερο ο Ενρίκε δημιούργησαν προβλήματα και αν είχαν πιο καθαρό μυαλό ίσως να είχαν σκοράρει στο πρώτο μέρος.

Το γκολ του Σάκχοφ έδιωξε το άγχος και το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε και δεύτερο γκολ σχετικά γρήγορα απλοποίησε τα πράγματα στην καυτή αλλά ασφαλή Τούμπα. Για τον Πρίγιοβιτς; Το είπε ο Ενρίκε: "εχουμε τον παίκτη που είναι το απόλυτο εννιάρι".

Ο Δικέφαλος μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς. Κυρίως απέδειξε ότι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να φαντάζει πολύ μικρός στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο κόσμος του ήθελε αυτή τη νίκη που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήρθε απόλυτα δίκαια. Ούτε ο κυρ Σάββας που παρά τις παραινέσεις του κόσμου δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να παίξει και αυτός. Κρίμα...

Διαβάστε ακόμη...