«Να το ξεχάσουμε γρήγορα»

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το κακό αποτέλεσμα στην Τούμπα και να βελτιωθεί άμεσα ενόψει της συνέχειας σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκολα Λεάλι.
Πηγή: thessports.gr
«Να το ξεχάσουμε γρήγορα»

Αναλυτικά: «Τα πρώτα 35 λεπτά ήταν τα καλύτερά μας στο πρωτάθλημα και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποιο γκολ. Δεν συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και χάσαμε τελικά το παιχνίδι κάτι που μας ενοχλεί μεν αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί ακολουθεί το πολύ σημαντικό ματς της Πέμπτης και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό.

Το Europa League είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να συνεχίσουμε, θέλουμε να πάμε καλά και πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να καταφέρουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι συνεχόμενες ήττες δεν είναι κάτι ευχάριστο για μας και όπως είπα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα και να παίξουμε καλά στα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις, ο στόχος μας σίγουρα είναι οι δύο τίτλοι στην Ελλάδα όμως θέλουμε να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και στο Europa».

Διαβάστε ακόμη...