«Θα ήθελα να ήμουν στην Τούμπα!»

Από inpaok.com: O Ρόμπιν Όλσεν στην Δανία και πιο συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη έχει βρει το κατάλληλο περιβάλλον για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και τις δυνατότητες του.
Πηγή: inpaok.com
«Θα ήθελα να ήμουν στην Τούμπα!»

Ο διεθνής Σουηδός πορτιέρο, που το καλοκαίρι πωλήθηκε από τον Δικέφαλο στην δανέζικη ομάδα πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι λογικό αρκετοί μεγάλοι ευρωπαϊκού σύλλογοι να τον έχουν βάλει στη μεταγραφική τους λίστα.

Ο 27χρονος πορτιέρο, ξέρει τι εστί ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως βασικός στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ΙNPAOK επικοινώνησε με τον Ρόμπιν Όλσεν με τον Σουηδό πορτιέρο να μιλά για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Δικεφάλου, για την επιθυμία να βρεθεί ξανά στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και για την σεζόν που διανύει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ρόμπιν σήμερα (5/3) ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Αλήθεια; Θα ήθελα πολύ να είμαι στην Τούμπα σήμερα! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα μεγάλα ματς είναι εκπληκτική». Αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας».

Πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει στο ντέρμπι;

«Φυσικά και ναι! Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα νικήσει απόψε! Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει κάποιο ματς είμαι ενήμερος για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα τη φετινή σεζόν. Ελπίζω να νικήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ».

Φέτος διανύεις μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας σου ποια θα είναι η συνέχεια;

«Νιώθω πολύ καλά στην Κοπεγχάγη και αυτό νομίζω πως βγαίνει και στο γήπεδο. Ελπίζω να έχω ανάλογη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...