Σε απολογία για τις κρυφές κάμερες ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ

Απο sdna.gr : Στο εσωτερικό της ΕΠΟ θα στραφούν κατ’ αρχήν οι έρευνες της ΠΔΕ για το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες παρακολούθησης στα γραφεία της ΚΕΔ και τα υπόλοιπα ανενεργά συστήματα, που βρέθηκαν στα γραφεία της διοίκησης.
Πηγή: sdna.gr
Σε απολογία για τις κρυφές κάμερες ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι θα κληθεί σε απολογία ο υπεύθυνος ασφάλειας της ομοσπονδίας Ν. Παναγιώτου. Λέγεται ότι η εταιρεία, που είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων είναι συμφερόντων του υιού του κ. Παναγιώτου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα ευρήματα του ελέγχου, για το αν γνώριζε ή όχι για την ύπαρξη κρυφών καμερών, για τη μη λειτουργία του αντικλεπτικού συστήματος και του συστήματος πυρασφάλειας κ.α.

Επίσης, ένα θέμα που αναμένεται να ερευνηθεί είναι το καταγραφικό των κρυφών καμερών που ήταν σε λειτουργία στα γραφεία της ΚΕΔ. Η υπόθεση αυτή μπορεί να αποκτήσει και άλλη διάσταση λόγω της προκαταρκτική έρευνας για την πυρκαγιά στην οικία του Γ. Μπίκα, αφού ίσως κάποιοι που ήταν συνδεδεμένοι με τις κρυφές κάμερες και είχαν πρόσβαση στις συζητήσεις που γίνονταν στην ΚΕΔ να ήξεραν από πρώτο χέρι τι σκεφτόταν και τι σχεδίαζε ο τέως πρόεδρος της, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να υλοποιήσει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...