Τι σκέφτεται ο Ίβιτς

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ ζει σε ρυθμούς ντέρμπι, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: paok24.com
Τι σκέφτεται ο Ίβιτς

Το έργο του Βλάνταν Ίβιτς είναι αρκετά δύσκολο, καθώς με την ομάδα του να προέρχεται από δύο διαδοχικές κακές εμφανίσεις καλείται να είναι όσο το δυνατόν πιο εύστοχος στις επιλογές του, προκειμένου ο «Δικέφαλος» να δείξει και πάλι το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε αρκετές δοκιμές στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα της οικογένειας Σαββίδη.

Σύμφωνα με αυτά που έδειξε πως σκέφτεται ο Σέρβος τεχνικός, ο «Δικέφαλος» αναμένεται να παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1.

Μπροστά από τον Γλύκο χρησιμοποιήθηκαν οι Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, με τον Κρέσπο να παίρνει σε μέρος του προγράμματος τη θέση του Λέοβατς στα αριστερά.

Η απουσία του Κάνιας από την αποστολή δίνει τον πρώτο λόγο στους Τσίμιροτ και Σάκχοφ στα χαφ, ενώ μεσοεπιθετικά οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού είναι πολλές.

Στα δεξιά Κάμπος και Μυστακίδης δίνουν «μάχη» για μία θέση, στα αριστερά είναι αυξημένες οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Ενρίκε, ενώ ως επιτελικός χρησιμοποιήθηκε εκτός από τον Μπίσεσβαρ και ο Ουάρντα.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς μοιάζει η επικρατέστερη λύση συγκριτικά με τον Αθανασιάδη.

Φαίνεται πως στις ώρες που απομένουν ο Ίβιτς καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, δίνοντας απαντήσεις σε 2-3 διλήμματα που φαίνεται πως έχει στα πλάνα ενδεκάδας του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...