«Ελληνικό μπάσκετ σημαίνει ΠΑΟΚ!»

Απο inpaok.com : Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα, ο γιος του Κεν Μπάρλοου, Κέλσι, που εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 25 πόντους, παραχώρησε … ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δικέφαλο και τον πατέρα του.
Πηγή: inpaok.com
«Ελληνικό μπάσκετ σημαίνει ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά ο καλαθοσφαιριστής της θεσσαλικής ομάδα είπε:

“Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κερδίσουμε. Ποτέ δεν είναι ευχάριστο, όταν χάνεις… Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως δεν έπρεπε να ασχοληθούμε τόσο πολύ με την διαιτησία, γιατί χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Προμηθέα και να συνεχίσουμε την πορεία μας στη σεζόν.”

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε μπροστά στον πατέρα του:

“Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι πολύ, αν και πολύς κόσμος προσπάθησε να μου το υπενθυμίζει συνεχώς. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα, αν και έχει συμβεί χιλιάδες φορές…”

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του πατέρα του κι αν επιθυμεί να αγωνιστεί κάποια μέρα στον Δικέφαλο:

“Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ιστορία από τα Τρίκαλα, αλλά ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Για μένα η ήττα είναι όπως όλες οι άλλες και νιώθω άσχημα. Η ομάδα μου είναι τα Τρίκαλα. Έχω συζητήσει με τον πατέρα μου πάρα πολύ για τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των παιδικών μου χρόνων. Όταν σκέφτομαι μπάσκετ κι Ελλάδα σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ κι όχι τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.»

Διαβάστε ακόμη...