Το «δεν περνούν αυτά στην Τούμπα» του Μίχελ

Απο metrosport.gr : Εκανε γκελ στους φίλους του ΠΑΟΚ η κίνηση του Λούμπος Μίχελ να ζητήσει από τον διαιτητή να συνετίσει τον πάγκο της Ξάνθης και τον Γιώργο Κασναφέρη
Πηγή: metrosport.gr
Το «δεν περνούν αυτά στην Τούμπα» του Μίχελ

Στον κόσμο του ΠΑΟΚ άρεσε πολύ η κίνηση του Λούμπος Μίχελ να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει επιτακτικά από τον τέταρτο διαιτητή να βάλει τάξη στον πάγκο της Ξάνθης και τον Κασναφέρη στη θέση του.

Για τον Σλοβάκο ορισμένα πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα και φάνηκε από όσα έλεγε χθες στους συνεργάτες του. «Είναι τέταρτη φορά που παίζουμε με την Ξάνθη και ο Κασναφέρης προσπαθεί να κάνει τα δικά του, προκαλώντας. Δεν γινόταν να το ανεχτούμε αυτό στο σπίτι μας. Δεν περνούν τέτοιες συμπεριφορές. Στον δικό μας πάγκο δεν υπήρχε κανείς πέραν του προπονητή και των συνεργατών του. Δεν γίνεται να μην ισχύουν κανόνες για όλους».

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πέσει στο επίπεδο των Ξανθιωτών και να απαντήσει με ανακοίνωση στην επίθεση της θρακικής ΠΑΕ στο Σλοβάκο. Το μήνυμα το πέρασε και όχι μόνο στο θέμα του Κασναφέρη. Ο Μίχελ φρόντισε να μιλήσει και στον Φουκάκη όπως έπρεπε. Διαμαρτυρήθηκε για τα σκληρά φάουλ σε βάρος παικτών του ΠΑΟΚ που έμεναν ατιμώρητα και του είπε ότι ήταν κ αυτός διαιτητής και ξέρει να ξεχωρίζει τα ανθρώπινα από τα συστηματικά λάθη.

Διαβάστε ακόμη...