Τα πλάνα του Μπέντο για ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος από τους Δημήτρη Νικολάου και Παναγιώτη Ρέτσο θα τοποθετηθεί πλάι στον Αλμπέρτο Μποτία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλάνα του Μπέντο για ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μανουέλ Ντα Κόστα και τον τραυματία Μπρούνο Βιάνα.

Αυτό τον αναγκάζει να αλλάξει τα πλάνα του σε σχέση με την αμυντική του γραμμή, όπου ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μποτία.

Οι επιλογές είναι δύο, με τους Νικολάου και Ρέτσο να διεκδικούν τη θέση. Ο δεύτερος, λόγω του ότι έχει πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ίσως να έχει το πάνω χέρι, ωστόσο ο Μπέντο δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση.

Άλλωστε ο Πορτογάλος προπονητής στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο πέρασε τον Νικολάου μετά την αποβολή του Ντα Κόστα, μία κίνηση που ίσως να έχει τη δική της σημασία ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επίσης έχει προκύψει πρόβλημα με ενοχλήσεις και στον Ντε Λα Μπέγια, στη θέση του οποίου αν δεν παίξει, θα αγωνιστεί ο Σισοκό.

Διαβάστε ακόμη...