«Ένιωσα περίεργα όταν μπήκα στο Παλατάκι»

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει σήμερα τον Φοίνικα Σύρου με 3-1 στα σετ, ωστόσο ως αντίπαλος επέστρεψε ο Δημήτρης Εφραμίδης.
Πηγή: paok24.com
«Ένιωσα περίεργα όταν μπήκα στο Παλατάκι»

Ο έμπειρος ακραίος πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ήταν αρκετά περίεργο το συναίσθημα της επιστροφής για τον ίδιο.

«Είναι περίεργο σίγουρα το συναίσθημα για εμένα, πέρασα δυο καλές χρονιές εδώ στον ΠΑΟΚ, τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα. Όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο ως αντίπαλος ήταν περίεργο για εμένα, ωστόσο πλέον πρέπει να συνεχίσουμε, ο καθένας κοιτάει τους στόχους του. Είναι ένας… κύκλος ο αθλητισμός» ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως διαγώνιος καθώς η ομάδα του είχε αρκετά προβλήματα, σημείωσε: «Ήταν περίεργο για εμένα, σήμερα παίξαμε με σύνθεση ανάγκης. Πιστεύω πως στάθηκα για τα δεδομένα καλά, ελπίζω να επιστρέψει πίσω ο βασικός διαγώνιος και να αγωνιστώ στην φυσική μου θέση (σ.σ. ακραίος)».

Για τον αγώνα: «Γενικά παίξαμε πιο ελεύθερα, ο ΠΑΟΚ ίσως να πιέστηκε χωρίς λόγο, ίσως να μην έδωσε τόσο σημασία στο 3ο σετ γιατί είχε κάνει το 2-0, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Μετά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και δεν μπορέσαμε να παίξουμε εμείς το ίδιο καλά».

Διαβάστε ακόμη...