Θα βγάλει την δυναμική του ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Από arenafm.gr : Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος σήμερα έχει και τα γενέθλια του, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. Τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί διαφορετικός και θα φτάσει στην νίκη, σχολίασε την ήττα από την Ξάνθη, τα λάθη του Γλύκου και την χρησιμότητα του Κάνιας.
Πηγή: arenafm.gr
Θα βγάλει την δυναμική του ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Κούλης Αποστολίδης:

«Πάντα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν μεγάλο ντέρμπι, αλλά τώρα θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για τον ΠΑΟΚ. Όχι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά γιατί θα δώσει τεράστιο γόητρο στον νικητή. Νομίζω θα είναι τελείως διαφορετικό ματς από αυτά που είδαμε τελευταία, τόσο το χθεσινό με την Ξάνθη, όσο και με τον Ηρακλή. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και παρά τις κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει όλη του την δυναμική.

Η Τούμπα θα παίξει το ρόλο της και περιμένω από την ομάδα να κατέβει στο γήπεδο πιεστικά από τα πρώτα λεπτά και να αξιοποιήσει την δύναμη της έδρας».

Αναφορικά με το ντεφορμάρισμα του Γλύκου: «Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει τι γίνεται. Ο Γλύκος είναι αλήθεια ότι έχει κάνει λάθη το τελευταίο διάστημα αλλά επειδή θεωρώ ότι έχει δύναμη και προσωπικότητα θα αντιδράσει θετικά».

Για την κακή εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη: «Το 2-1 της Ξάνθης σε αποσυντονίζει. Ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να κάνει ροτέισον γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα. Επιμένω ότι ο Ίβιτς ξέρει καλύτερα και πρέπει να δει και τους υπόλοιπους παίκτες, δεν μπορούν να πάιζουν μόνο 11. Δεν πιστεύω ότι φταίει το ροτέισον, και σε άλλα παιχνίδια έπαιξα ο ΠΑΟΚ με αλλαγές αλλά ήταν πολύ καλός. Ο Κάνιας είναι πολύ σημαντικό χαρτί και ελπίζω να παίξει με τον Ολυμπιακός».

Διαβάστε ακόμη...