Βόμβα Καραμπέτσου: «Οι διαιτητές παίρνουν οδηγίες!»

Απο sdna.gr : Για οδηγίες που λαμβάνονται από τους διαιτητές έκανε λόγο ο Γιώργος Καραμπέτσος στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το final four του κυπέλλου γυναικών (4-5 Μαρτίου).
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα Καραμπέτσου: «Οι διαιτητές παίρνουν οδηγίες!»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ (πρώην διαιτητής κι ο ίδιος) κλείνοντας τον χαιρετισμό του απευθύνθηκε στους προπονητές και τις αρχηγούς των τεσσάρων φιναλίστ και σχολίασε ότι η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη αλλά λαμβάνει και οδηγίες. Η μεγάλη απορία που γεννάται εύλογα είναι τι είδους οδηγίες λαμβάνουν οι διαιτητές στο ελληνικό βόλεϊ και από ποιους. Μάλιστα σημείωσε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν προβλήματα. Θυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν έχουν συμβεί λάθη που μόνο εντύπωση προκαλούν στο κοινό του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος για τους διαιτητές: «Θέλω να πω κάτι σε εσάς τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Η ΚΕΔ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, αλλά παίρνει και οδηγίες, όπως κι εγώ έπαιρνα οδηγίες από την CEV.

Θέλω να πιστεύω ότι οι προπονητές θα δουν όλες τις αναμετρήσεις από τον πάγκο και όχι από την κερκίδα. Οι διαιτητές θα είναι σκληροί μαζί σας. Γιατί τις τελευταίες ημέρες έχουμε σοβαρά προβλήματα και δεν θέλουμε να συμμετέχετε κι εσείς.

Θα δείτε ίσως κάποια λάθη, αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε ότι οι διαιτητές είδαν απλά λανθασμένα τη φάση και όχι ότι σκέφτονται λάθος. Θα ήθελα να είστε όλοι προσεκτικοί ιδιαίτερα στο κομμάτι της πειθαρχίας. Εσείς με τη συμπεριφορά σας θα συμβάλλεται στο να γίνονται αυτά τα ματς σε μεγάλα γήπεδα και γενικά θα βοηθήστε να αλλάξει το τοπίο στο γυναικείο βόλεϊ».

Η αρχική τοποθέτηση του προέδρου ήταν η εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Final 4 θα γίνει στη Γλυφάδα. Ένα κλειστό γυμναστήριο που μου προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί πριν από 35 χρόνια σ’ αυτό το γήπεδο σφύριξα το πρώτο μου παιχνίδι σε κλειστό γυμναστήριο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία που είχατε τα προηγούμενα χρόνια και η οποία συνεχίστηκε και φέτος όλες τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να έχουμε μια πετυχημένη διοργάνωση.  Περιμένουμε ένα διήμερο όπου μόνο το βόλεί θα πρωταγωνιστήσει

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ που από την πρώτη στιγμή που πήγαμε ως νέα διοίκηση δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για το άθλημα και θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα από τους αγώνες.

Πιστεύω ότι θα γίνουν όμορφα παιχνίδια και τις δύο ημέρες και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ενδεχομένως να μη χωράμε κιόλας γιατί υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...