Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής

Aπο sport24.gr : Πριν ακόμη ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Μιχάλης Μελής, παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο. Προσωρινά στη θέση του ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και εκλογές εντός εξαμήνου για τη διάδοχη κατάσταση.
Πηγή: sport24.gr
Παραιτήθηκε από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής

Δεν έχουν περάσει παρά οκτώ περίπου μήνες από την εκλογή του Μιχάλη Μελή στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ κι έχουμε την παραίτησή του. Ο μέχρι πρότινος "ισχυρός άνδρας" του πρωταθλήματος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του τη συγκεκριμένη απόφαση, επιβεβαιώνοντας τους ψιθύρους που υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό στη λίγκα σχετικά με την πρόθεσή του να πει "αντίο" λόγω της κατάστασης που επικρατεί εντός των τειχών.

Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που συστάθηκε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ δύο ήταν τα βασικά ζητούμενα για τον ίδιο: τα τηλεοπτικά δικαιώματα (σ.σ.: η συνεργασία με τη NOVA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) και η σύσταση επιτροπής που θα αναλάβει τη θέσπιση στρατηγικού πλάνου για τη βελτίωση στις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Τίποτα από αυτά δεν προχώρησε όπως προσδοκούσε, βρήκε αρκετές αντιρρήσεις από τις ομάδες σχετικά με αυτά που είχε στο μυαλό του, κι έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου.

Η απόφασή του γνωστοποιήθηκε στις ομάδες μέσω επιστολής που εστάλη το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3), με τις ανακοινώσεις από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ να ακολουθούν. Προσωρινός πρόεδρος θα γίνει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ως ο α' αντιπρόεδρος, ενώ βάσει του καταστατικού πρέπει εντός του επόμενου εξαμήνου να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και ΔΣ της λίγκας.

Διαβάστε ακόμη...