Γιατί αποβλήθηκε ο Μίχελ

Από sport24.gr:Τι είπε ο Λούμπος Μίχελ στον 4ο διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη, Διονύση Ζούγρα για τον Κασναφέρη και γιατί αποβλήθηκε. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Πηγή: sport24.gr
Γιατί αποβλήθηκε ο Μίχελ

Στα μέσα του πρώτου μέρους του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, δημιουργήθηκε ένταση στον πάγκο της θρακικής ομάδας. Αρχικά με τον Γιώργο Κασναφέρη και ανθρώπους της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε... μπούκα του Λούμπος Μίχελ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βλέποντας τον Γιώργο Κασναφέρη να σηκώνεται συνεχώς από τον πάγκο και να κινείται στην τεχνική περιοχή ως άλλος Λουτσέσκου, διαμαρτυρόμενος για διάφορες φάσεις, κινήθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή, Διονύση Ζούγρα:

"Σεβάσου τους κανόνες της FIFA", του είπε, δείχνοντάς του τον Κασναφέρη με τον οποίο είχε έναν σύντομο διάλογο. Βάσει κανονισμών, λοιπόν, μόνο ο προπονητής μίας ομάδας μπορεί να σηκώνεται από τον πάγκο και να κινείται μέσα στην τεχνική περιοχή μπροστά από αυτόν και κανείς άλλος.

Ο Μίχελ εξήγησε και στον Λουτσέσκου την παρέμβασή του (γνωρίζονται, καθώς δούλεψε μαζί με τον πατέρα του Μιρτσέα στη Σαχτάρ) και στη συνέχεια "είδε" από τον 4ο διαιτητή την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα.

Αποχωρώντας, καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα επίσημα και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια ποινή για την κίνησή του.

Διαβάστε ακόμη...