Χωρίς διαγώνιο και… Πάρις ο Φοίνικας

Απο paok24.com : Αύριο το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου (03/03 18:00).
Πηγή: paok24.com
Χωρίς διαγώνιο και… Πάρις ο Φοίνικας

Δύσκολο παιχνίδι έχει αύριο ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, με στόχο βέβαια το… απόλυτο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελπίδες για την 2η θέση.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όπου την ίδια ώρα ο Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Και αυτό διότι ο Ιταλός πασαδόρος Ματέο Πάρις αρχικά θα έμενε εκτός για μια… απονεύρωση στο δόντι, ωστόσο λίγο πριν έγινε γνωστό πως παραχωρείται στην Περούτζια.

Παράλληλα ο Σέρβος διαγώνιος Μίλια Μρντακ θα μείνει στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις (θα κάνει μαγνητική στη γάμπα, πρώτη εκτίμηση ανέφερε θλάση), ενώ ο Λούκας Ζάρεκ που είναι ο δεύτερος διαγώνιος, νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο.

Σύμφωνα με τα πλάνα που ακολούθησε ο Ντούσκο Νίκολιτς στην τελευταία προπόνηση βασικός διαγώνιος θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Εφραιμίδης αλλά αυτό θα αποδειχτεί στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...