Έσοδα στην πλάτη του Σαββίδη

Δεδομένο θεωρείται ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για το πανό που αναρτήθηκε στο Καυτανζόγλειο.
Πηγή: inpaok.com
Έσοδα στην πλάτη του Σαββίδη

Πανό, που έπρεπε οι αρμόδιες αρχές να φροντίσουν να απομακρυνθεί, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι η Super league, εισπράττει αρκετά χρήματα από τα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ΠΑΕ στις ανάλογες περιπτώσεις.

Με λίγα λόγια, η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, θα εισπράξει χρήματα ως πρόστιμο, για ύβρεις σε βάρος του βασικού της χορηγού.

Θυμίζουμε ότι η εταιρία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, ανέλαβε χορηγός της Super League, έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου οικονομικού τιμήματος.

Η όλη κατάσταση είναι εντελώς παράλογη. Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς την απόσυρση του πανό.

Ο εκσυγχρονισμός των κανονισμών, επιβάλλεται προκειμένου να επιβληθεί η τάξη και ας αποβεί αυτό εις βάρος των εσόδων της διοργανώτριας αρχής. Τι νόημα έχει ένα πρόστιμο, όταν μάλιστα επιβάλλεται για ύβρεις σε βάρος του χορηγού της Λίγκας;

Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει άμεσα (με την ολοκλήρωση των play off), να απασχολήσει σοβαρά τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και συνεταίρους στην Super League.

Το πανό έπρεπε να απομακρυνθεί με πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής. Κάθε ανάλογο πανό πρέπει να απομακρύνεται από τα γήπεδα για να συνεχίζονται οι αγώνες. Τα πρόστιμα δεν έχουν νόημα όταν διασύρονται άνθρωποι επί 90 λεπτά χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα για να αποφευχθούν ανάλογες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμη...