"Εντελώς διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι"

Από paok24.gr: Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για τη νίκη επί της Τενερίφης, το παιχνίδι της Ισπανίας και τον Αντετοκούνμπο
Πηγή: paok24.gr
"Εντελώς διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι"
Όπως οι περισσότεροι, έτσι και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων του πως το δεύτερο παιχνίδι με την Τενερίφη θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το χθεσινό.Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος άσος στον ARTFM:

Για το παιχνίδι με την Τενερίφη: "Θεωρώ ότι η ταχύτητα είναι αυτό που ξεχωρίζει στο παιχνίδι της Τενερίφης. Όταν η μπάλα γυρνά από πλευρά σε πλευρά  και από το Low post βγαίνει στο τρίποντο, αυτό είναι το παιχνίδι της, αλλά δεν το έκανε εχθές και δεν της το επιτρέψαμε να το κάνει. Κλείσαμε τους χώρους και δεν ξέρω για ποιους λόγους δεν ήταν η γνωστή Τενερίφη. Εμείς κρατάμε τη νίκη και ξέρουμε ότι στην Ισπανία θα  είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι".

Για το αν η ομάδα παίζει καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο: "Είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Από εκεί και πέρα, δεν είναι το κριτήριο αυτό. Δείχνουμε να παίζουμε καλά στα ματς που κυνηγάμε. Ίσως παίζει ρόλο το κίνητρο που είναι πιο βασικό, σε κάποια παιχνίδια μας βγαίνει ίσως περισσότερο, ίσως και οι αντίπαλοι μας υποτιμούν λόγω μπάτζετ, λόγω θέσης νομίζω είναι όλα αυτά μαζί".

Για τον Αντετοκούνμπο και την Εθνική: "Θεωρώ ότι για την Εθνική ομάδα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ο αθλητής που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά επειδή  το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι εντελώς διαφορετικό από το Αμερικάνικο, θα χρειαστούν αθλητές και παιδιά που μπορούν να στηρίξουν το παιχνίδι πάνω στον Γιάννη και να είναι εξίσου καλοί και αποτελεσματικοί μαζί του, γιατί δεν είναι εύκολο ένας παίκτης από οποιοδήποτε επίπεδο να πάρει παιχνίδια μόνος του, χωρίς ένα καλό καστ αθλητών πέρα ότι η Εθνική έχει καλό backround, έχοντας πολλά παιδιά από την Ευρωλίγκα  και μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...