Τεγγελίδης: «Επιβάλλεται να φτάσει σε τίτλους ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο βετεράνος άσος της Ξάνθης μίλησε για την ρεβάνς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και την ακαδημία του Δικεφάλου στην Στουτγάρδη στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Τεγγελίδης: «Επιβάλλεται να φτάσει σε τίτλους ο ΠΑΟΚ»

Επιβάλλεται να κατακτήσει τίτλους ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Τεγγελίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο βετεράνος άσος της Ξάνθης υποστήριξε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα και να είναι δυνατός στην έδρα του αλλά η Ξάνθη θα τα παίξει όλα για όλα.  

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη: «Το Κύπελλο έχει δικούς του κανόνες. Θα τα παίξει όλα για όλα η Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός μέσα στην έδρα του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σαφώς μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι ανεβασμένη η ψυχολογία της Ξάνθης και οι απαιτήσεις του κόσμου και της διοίκησης είναι πολλές. Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή δεν έπρεπε να αφήσει βαθμούς γιατί σαφώς είναι ανώτερος στο ρόστερ. Μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε έπρεπε να συνεχίσει να πιέσει για δεύτερο γκολ αλλά κάθισε και περίμενε τον Ηρακλή. Πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και ειδικά ο ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα γιατί στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Ηρακλής. Ο ΠΑΟΚ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορεί να βρει το γκολ κάτι που αλλάζει σιγά σιγά με τον Πρίγιοβιτς».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο: «Επιβάλλεται να φτάσει σε τίτλους ο ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο σωματείο, έχει κόσμο και εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης μετά είναι όλα ανοιχτά. Όλα παίζονται φέτος στο Κύπελλο».

Για την ακαδημία του ΠΑΟΚ στη Στουτγκάρδη: «Η κουβέντα έγινε με τον Μάκη και τον Ζήση. Τους έλεγα ότι ήθελα να κάνω μια ακαδημία του ΠΑΟΚ με έφεραν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Το σκεφτόμουν πολλά χρόνια και εφόσον έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ βγαίνει εκτός και κάνει αδυναμίες σκέφτηκα να την κάνω. Είναι μια ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά ποδόσφαιρου και το μέλλον να το έχει ο ΠΑΟΚ».

Για τον Κωστένογλου: «Είναι καλός άνθρωπος και με καλή ψυχή. Σαν άνθρωπος έχει μια γραμμή και δεν φεύγει από την ευθεία του. Εάν τον αφήσουν να δουλέψει ο Άρης θα καταφέρει να ανέβει στην Α Εθνική με τον Νίκο. Εάν είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός ο Άρης και με τον κόσμο που έχει δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα να ανέβει. Η θέση του Άρη είναι στην Α Εθνική».

Για το εάν έχει απωθημένο που δεν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ: «Κατάφερα και έπαιξα στην Ξάνθη. Ήταν μια καλή επιλογή. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Είχα πάει στον ΠΑΟΚ, είχα υπογράψει συμβόλαιο αλλά δεν μου έδωσε την ελευθέρας μου η Στουτγάρδη και επέστρεψα. Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός αλλά μετά την Ξάνθη άλλαξα και σε κάθε παιχνίδι υποστηρίζω την Ξάνθη. Έχω δεθεί με την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...