Βγάζουν εγωισμό στον ΠΑΟΚ μετά την αυτοκριτική

Από metrosport.gr:Ζητούμενο στον Δικέφαλο να αποδείξουν ότι η κάκιστη εμφάνιση την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο ήταν μια μικρή παρένθεση.
Πηγή: metrosport.gr
Βγάζουν εγωισμό στον ΠΑΟΚ μετά την αυτοκριτική

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διατήρησε το αήττητο σερί του (τελευταία ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις στις 8 Ιανουαρίου από τον ΠΑΣ), αλλά άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι η ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο ισοδυναμεί με ήττα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πέλκας είχε τονίσει ότι όλοι με πρώτον τον ίδιο θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κοιταχθούν στον καθρέφτη. Διάθεση για αυτοκριτική είχαν όλοι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το ζητούμενο αλλά το επόμενο βήμα είναι το πιο σημαντικό και δεν είναι άλλο από το να βγάλουν στο γήπεδο ποδοσφαιρικό εγωισμό και να αποδείξουν ότι η κάκιστη εμφάνιση την Κυριακή ήταν μια μικρή παρένθεση.

Για αυτό το λόγο και προσεγγίζουν τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη στο Κύπελλο ως μια μοναδική ευκαιρία να βγάλουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να συνδυάσουν την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου με μια δεύτερη νίκη απέναντι στους Ακρίτες. Αλλωστε μια καλή εμφάνιση και μια νίκη θα είναι το καλύτερο «τονωτικό» και για τους ίδιους αλλά και για τον κόσμο της ομάδας ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα. Με αυτές τις σκέψεις συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας και μένει να φανεί στην πράξη αν μετά την αυτοκριτική ακολουθήσει και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός.

Διαβάστε ακόμη...